Bergwijn schiet Oranje naar het WK in Qatar

Nederland - Noorwegen

Nederland - Noorwegen

Oranje dankzij 2-0 overwinning op Noorwegen naar het WK

Dankzij een doelpunt van Steven Bergwijn heeft het Nederlands elftal zich dinsdagavond weten te plaatsen voor het WK voetbal in Qatar.

Oranje won in een verschrikkelijke slechte wedstrijd in de Kuip met 2-0 van Noorwegen. Waarschijnlijk had het lege stadion ook invloed op het slechte spel van Oranje. In een sfeerloze Kuip modderden beide landen lange tijd aan. Noorwegen wat moest winnen kreeg geen enkele opgelegde kans op een doelpunt.

Oranje kreeg ook geen grote kansen, maar sloeg in de slotfase toe toen de Noren meer ruimte weg moesten geven. Bergwijn schoot de 1-0 hoog hard in het doel en leverde daarna een assist bij de 2-0 op Memphis die in deze kwalificatie voor de 17e keer wist te scoren.

Het Nederlands elftal gaat naar Qatar waar volgend jaar november het WK begint. Normaliter word het WK in de zomer gespeeld, maar door de enorme hitte in de zomer is besloten om het toernooi te verplaatsen naar de winter.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: