Remco Pasveer Ajax ziet AZ twee keer scoren

AZ wint in Alkmaar met 2-1 van Ajax

AZ heeft Ajax de eerste nederlaag van het seizoen in de eredivisie toegebracht. De Alkmaarders wonnen de topper met 2-1.

Ajax opende in de twaalfde minuut nog wel de score via Mohammed Kudus, maar moest aan het einde van de eerste helft twee goals incasseren. Mees de Wit tekende met een lage schuiver in de verre hoek voor de 1-1 en in de blessuretijd maakte Jens Odgaard de 2-1.

Ajax is door de nederlaag bovendien de koppositie in de Eredivisie kwijt aan PSV, dat eerder op de dag in een spectaculair duel afrekende met Feyenoord. Zowel PSV als Ajax heeft achttien punten, maar de club uit Eindhoven heeft nét een beter doelsaldo (+18 om +17).

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een reactie