AZ verspeelt opnieuw in slotfase de overwinning

AZ Akmaar viert de 1-0 van Karlsson

VVV knokt zich in slotminuten naar punt in Alkmaar

AZ heeft in de eredivisie opnieuw punten gemorst. In Alkmaar stond AZ tot aan de 85ste minuut met 2-0 voor tegen VVV, maar het duel eindigde in 2-2.

De wedstrijd begon spectaculair. Al in de 2e minuut lag de bal in het net. Karlsson krulde vanaf de linkerkant de bal over de kansloze doelman van VVV heen. Halverwege de eerste helft maakte Stengs de 2-0 en zat AZ op rozen.

Vlak voor rust moet Svensson er met rood af na een harde tackle van achteren. In de tweede helft kwam AZ niet echt in de problemen tegen de Venlonaren en leek ondanks het ondertal de punten in Alkmaar de punten te blijven tot Coric en Giakoumakis in de laatste vier minuten toesloegen.

Met 4 uit 4 is AZ nog steeds ongeslagen, maar staat het wel in de middenmoot. VVV heeft nu 5 punten uit 5 wedstrijden en staat net boven AZ op de ranglijst.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie