AZ

AZ met 3-4 onderuit

AZ heeft een enorme zeperd gemaakt in de Conference League. AZ verspeelde een 3-0 voorsprong tegen Zrinjski en verloor met 3-4.

AZ domineerde de eerste helft tegen HSK Zrinjski en nam via Van Bredenrode, Mijnans en De Wit een verdiende 3-0 voorsprong.

Na de rust gaf AZ het helemaal weg. Kozulj maakte vlak na rust de 3-1, maar in de laatste 25 minuten ging het helemaal mis en scoorden Corluka de 3-2, waarna Hrvanovic en Kozulj voor een 3-4 eindstand tekende.

AZ schreef door de nederlaag ook een stukje historie want nog nooit verloor een Nederlandse club in Europa een wedstrijd na een 3-0 voorsprong.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.