AZ verder in de Europa League

AZ verder in de Europa League

Champions League avontuur eindigt in Kiev

Dinamo Kiev heeft AZ dinsdagavond met 2-0 uit de voorronde van de Champions League gemikt. De Alkmaarders speelden niet slecht en de overwinning van de thuisploeg was best wel geflatteerd.

Vooral in de eerste helft was het voetbal van AZ van een hoog niveau. Met het snel vastzetten van Dinamo Kiev op eigen helft lukte het de ploeg van trainer Arne Slot om dominant voetbal te spelen. Zo nu en dan kwamen er leuke aanvallen uit voort, maar de Alkmaarders wisten de bal niet in het netje te prikken.

Ook na rust speelde AZ niet onaardig maar wist Dinamo Kiev twee keer hard toe te slaan. Vlak na rust maakte Gerson Rodriquez (ex Telstar) met een droge knal in de kruising 1-0 en vlak voor tij kopte Mykola Shaparenko de 2-0 tegen de touwen. De zege van Dinamo Kiev was daarmee geflatteerd maar zorgt het wel voor de uitschakeling van AZ wat wel verzekerd is van deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie