Excelsior - AZ

AZ onderuit bij Excelsior

AZ met 2-1 onderuit bij Excelsior

AZ heeft zondagmiddag op bezoek bij Excelsior opnieuw een nederlaag moeten incasseren. De Rotterdammers wonnen het duel met 2-1.

Excelsior nam via Horemans en Azarkan binnen een half uur een 2-0 voorsprong. Na rust deed AZ wat terug via Sugawara, maar de Alkmaarders wisten daarna geen punt of meer uit het vuur te slepen. Voor AZ betekende dat de tweede nederlaag op rij in de eredivisie

Na elf speelronden staat AZ nu vierde met 23 punten. Excelsior staat met dertien punten knap op de tiende plaats.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen