AZ met 4-0 te sterk voor Fortuna Sittard

AZ blijft in het spoor van ongeslagen PSV

AZ won zondagmiddag in de eredivisie met 4-0 van Fortuna Sittard en blijft daarmee in het spoor van het nog ongeslagen PSV.

In Alkmaar kwam AZ pas na rust een beetje los. In de eerste helft was AZ slordig en traag, maar wist aanvoerder Clasie met een goed geplaatst schot vlak voor het rustsignaal de score te openen.

Na rust was AZ feller en beter en scoorden Pavlidis, Siovas (eigen doelpunt) en uitblinker Dantas voor de Alkmaarders die met 19 uit 7 tweede staan in de eredivisie.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.