AZ knokt zich naar de groepsfase ECL

AZ na strafschoppen de groepsfase in

AZ heeft zich donderdagavond na strafschoppen weten te plaatsen voor de groepsfase van de ECL (Conference League)

Na een 1-1 gelijkspel tegen het Noorse SK Brann eindigde het tweede duel in Bergen in 3-3. AZ kwam met 0-2 en 1-3 voor, maar de Noren wisten zich terug te knokken en er een verlenging uit te slepen.

In die verlenging had Brann het overwicht en was het voor AZ billenknijpen. In de beslissende strafschoppenserie wist doelman Mathew Ryan de zesde strafschop van Brann te stoppen en schoot Alexandre Peneta de winnende penalty binnen.

De loting voor de groepsfase van de Conference League is vrijdagmiddag.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/