AZ blijft ongeslagen in de eredivisie

Pavlidis bezorgt AZ derde overwinning op rij

AZ heeft zijn ongeslagen status in de eredivisie volgehouden door zondag in Arnhem bij Vitesse met 0-2 te winnen.

Pavlidis wist voor AZ beide treffers te scoren. De Griek die komend weekend ook tegen het Nederlands elftal zal gaan spelen in de EK-kwalificatie trof in de 49ste en 64ste minuut doel.

PSV, AZ en FC Twente zijn nu koploper met alle drie 9 punten uit 3 duels. De eredivisie zal op zaterdag 16 september na de interlandbreak weer hervat gaan worden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/