Australië

Duke kopt Australië naar drie belangrijke punten

Australië doet weer mee in Groep D door een 1-0 overwinning op Tunesië. Duke maakte de enige goal van de middag.

De Australiërs verloren de eerste wedstrijd met 4-1 van Frankrijk en moesten drie punten pakken om uitschakeling te voorkomen. Duke maakte halverwege de eerste helft met een kopbal de winnende treffer.

De Australiërs doen met 3 punten nu weer volop mee voor een plek in de achtste finale. Wel zal er volgende week moeten worden gewonnen van Denemarken om de hoop op een plek in de achtste finale te kunnen bewerkstelligen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.