18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Atletico wint kraker tegen FC Barcelona

Atletico Madrid - FC Barcelona

Atletico Madrid - FC Barcelona

Druk op Koeman en Barcelona neemt verder toe

FC Barcelona heeft zaterdagavond opnieuw een nederlaag geleden. De ploeg  van de geplaagde trainer Ronald Koeman verloor in Madrid met 2-0 van de landskampioen. Thomas Lemar en Luis Suárez zorgden voor rust al voor een 2-0 eindstand.

Door de slechte resultaten speculeren Spaanse media al langer over een vertrek van Koeman, die in augustus 2020 werd aangesteld. Na de nederlaag tegen Benfica hield het bestuur al crisisberaad, maar dat leidde niet tot het ontslag van Koeman.

Zaterdagmiddag verraste voorzitter Joan Laporta met de mededeling dat Koeman ongeacht het resultaat tegen Atlético mag blijven. “Hij verdient het vertrouwen. Ik waardeer het zeer dat hij in een moeilijke tijd naar Barcelona is gekomen”, zei Laporta.

Het lijkt er daardoor op dat Koeman na de interlandperiode weer op de bank zal zitten bij Barça. De eerstvolgende wedstrijd van de huidige nummer negen van La Liga is op 17 oktober thuis tegen Valencia.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Marathonschaatsen en  schaatsnieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Powered by WP Bannerize

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites