Atlete Sifan Hassan kanshebster voor mondiale prijs

Sifan Hassan

Sifan Hassan

Hassan maakt weer kans op grote prijs

Sifan Hassan maakt ook in 2021 weer kans om gekozen te worden tot beste atlete van 2021. Op 1 december word de uitslag bekend gemaakt.

De afgelopen twee jaar greep Hassan steeds naast de titel. In 2020 won de Venezolaanse hink-stap-springster Yulimar Rojas de verkiezing, het jaar daarvoor ging de World Athletics Award naar de Amerikaanse 400 meterhordeloopster Dalilah Muhammad.

Rojas behoort ook dit jaar tot de kandidaten, evenals Faith Kipyegon (1.500 meter) uit Kenia, de Amerikaanse Sydney McLaughlin (400 horden) en de Jamaicaanse sprintster Elaine Thompson-Herah.

De 28-jarige Hassan veroverde afgelopen zomer op de Olympische Spelen in Tokio goud op de 5.000 en 10.000 meter en won ook nog eens brons op de 1.500 meter.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: