18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

AS Roma – Manchester United live stream

AS Roma - Manchester United live stream

AS Roma - Manchester United live stream

AS Roma – Manchester United kijken via een live stream

AS Roma – Manchester United kijk je hier helemaal gratis via onze Europa League live stream. De aftrap in Rome is om 21.00 uur. Wie bereikt de finale in Gdansk?

United op rozen

Het Engelse United waar Donny van de Beek onder contract staat heeft vanavond de beste papieren. United won vorige week op Old Trafford met maar liefst 6-2 van de Romeinen. Waar Ajax moeizaam het net wist te vinden in de kwartfinale scoorde United er in eigen stadion flink op los. De vraag is of Roma die 2-6 thuis goed kan gaan maken.

AS Roma - Manchester United Europa League live stream (Foto Flickr)
AS Roma – Manchester United Europa League live stream (Foto Flickr)

AS Roma – Manchester United kijk je vanavond live op televisie via onder meer ESPN en RTL 7. De wedstrijden zijn ook wel online te zien via een Europa League live stream maar dan zal je even een kijkje moeten nemen op onze live stream voetbal pagina. Via deze pagina kijk je live en gratis Arsenal – Villarreal.

Live stream Europa League

Via Sport in Nederland kan je handige linkjes vinden om live en gratis voetbal te kijken. Sport in Nederland zend de wedstrijden in de Europa League zelf niet live uit, maar we delen graag hele handige linkjes waardoor je de wedstrijden via zowel de televisie als de radio kunt volgen. Ook kun je handige voetbal livestream linkjes vinden via Eredivisie Livestream 1 en Eredivisie Livestream 2.

Voetbal is ook vaak gratis online te kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via MamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites