Feyenoord trainer Arne Slot

Door onze redactie

Arne Slot zal ook volgend seizoen trainer zijn van Feyenoord. Dat hebben Feyenoord en Slot donderdag bekend gemaakt.

,,Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij”, zegt Slot, die van de Rotterdamse landskampioen een financiële beloning tegemoet kan zien. ,,Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging. Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.”

Slot had in zijn contract een afkoopsom staan, maar het contract is opgewaardeerd waardoor geen enkele club Slot in de zomer kan halen. Ook de overige leden van de technische staf blijven bij Feyenoord