16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Arjen Robben (37) stopt met voetballen

Arjen Robben

Arjen Robben

Powered by WP Bannerize

Robben keert niet meer terug als voetballer

Arjen Robben keert niet meer terug op de Nederlandse velden. De 37-jarige aanvaller heeft besloten om te stoppen met voetballen

‘Ik heb besloten om te stoppen met mijn actieve voetbalcarrière’, begint Robben in een statement. ‘Een jaar geleden kondigde ik mijn comeback aan als speler van FC Groningen. Ik ben dit avontuur met veel energie en enthousiasme aangegaan. Ik kreeg alleen vrij snel te maken met fysieke tegenslagen, waardoor ik heel lang geen wedstrijden kon spelen. Na een lange weg van vallen en weer opstaan is het me uiteindelijk gelukt de laatste wedstrijden van het seizoen mee te spelen.’

‘Terugkijkend op het afgelopen seizoen moet ik toch tot de eerlijke conclusie komen dat het aantal wedstrijdminuten is tegengevallen. Ik wist van tevoren dat dit kon gebeuren, maar ik ben de uitdaging aangegaan en heb ook alles gegeven om het te laten slagen. En ik niet alleen, iedereen binnen de club en in mijn directe omgeving heeft me te allen tijde geholpen en gesteund. Ook de warme reacties en steunbetuigingen van alle voetbalfans lieten me niet onberoerd. Ik ben iedereen hiervoor ontzettend dankbaar.’

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites