Argentinië

Argentijnen met 2-1 langs Australië

Argentinië is vrijdagavond 9 december om 20.00 uur de tegenstander van Nederland in de halve finale van het WK voetbal in Qatar.

De Argentijnen wonnen in de achtste finale met 2-1 van Australië. Messi opende in de eerste helft de score en met die tussenstand zochten beide teams de kleedkamer op.

Toen tien minuten voor tijd de Australische doelman knullig de bal verspeelde kon Alvarez de 2-0 voor de Argentijnen scoren. Een kwartier voor tijd ging een van richting veranderd schot via verdediger Fernandez in de goal waardoor het nog spannend werd.

Uiteindelijk bleef Argentinië overeind en is Nederland in de kwartfinale de tegenstander.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.