Arantxa Rus zakt buiten top 100

Rus zakt op wereldranglijst (Foto Pxhere)

Rus zakt naar plek 101 op de WTA-wereldranglijst

Arantxa Rus is op de WTA wereldranglijst gezakt. Sinds een lange tijd staat de 31-jarige Zuid-Hollandse buiten de top 100.

Rus stond vorige week nog op de 99ste plaats, maar nu is ze met 653 punten de nummer 101 van de wereld. De Poolse Iga Swiatek is nog steeds de nummer 1 met 10.365 punten. De Tunesische Ons Jabeur volgt met 5.090 punten op gepaste afstand.

Bij de mannen is er op de ATP wereldranglijst niks veranderd. Botic van de Zandschulp is nog steeds de nummer 35 van de wereld. Tallon Griekspoor staat op een 48ste plaats. Bij de ATP waren de afgelopen week ook geen punten te verdienen omdat de tennissers in actie kwamen bij de Davis Cup.

De komende week zijn er wel weer punten te verdienen. Er staat een ATP toernooi op het programma in het Franse Metz. Voor de vrouwen staat er een WTA toernooi op de kalender in Portoroz (Slovenië) en Chennai (China).

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.