23 februari 2024
Australian Open live stream Van de Zandschulp - Griekspoor

Australian Open live stream Van de Zandschulp - Griekspoor

Tennis live stream Botic van de Zandschulp – Tallon Griekspoor

Woensdagochtend kan je hier via de Australian Open live stream naar de tennispartij Botic van de Zandschulp – Tallon Griekspoor kijken. Een goed werkende tennis stream vind je verder naar beneden op deze pagina!

Beide Nederlandse mannen wisten de eerste ronde te overleven en nu spelen ze tegen elkaar. Het kan dus wel eens een hele spannende wedstrijd gaan worden. Van de Zandschulp is dan wel de nummer 34 van de wereld, Griekspoor won onlangs nog een ATP toernooi in India.

Het tennis van de Australian Open kan je kijken via deze live stream maar ook via sportzender Eurosport. Volgens het laatste schema begint de partij tussen beide Nederlandse tennissers rond 07.30 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl