Annemiek van Vleuten wint de Vuelta

Annemiek van Vleuten wint de Vuelta

Annemiek van Vleuten wint na de Giro en Tour ook de Vuelta

Annemiek van Vleuten heeft na het winnen van de Giro d’Italia en de Tour de France ook de Vuelta weten te winnen.

Van Vleuten die in de tweede etappe al het grote verschil maakte in een bergetappe kwam in de laatste etappe naar Madrid geen enkel moment meer in de problemen.

“Dit is mooi”, zei Annemiek van Vleuten in gesprek met de NOS over haar eindzege in de Vuelta. “Zeker na de Tour, want ik had geen idee hoe goed ik hier zou zijn.”

Van Vleuten gaat nu met een goed gevoel richting het WK in Australië. “Misschien is het mijn beste seizoen ooit. Ik heb al mijn doelen bereikt. Dat is ongelooflijk. Het is een droomseizoen.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.