Andries Noppert

Noppert debuteert met de nul tegen Senegal

Danny Noppert maakte maandagavond zijn debuut in het Nederlands elftal en hield de nul tegen Senegal. “Dit smaakt naar meer”.

Ik droomde als klein jongetje van het Nederlands elftal. “Ik wil wereldkampioen worden, daarom ben ik hier”, aldus de 28-jarige nuchtere Fries in gesprek met de NOS.

“Het is speciaal om dit mee te mogen maken. Het smaakt naar meer, we hebben slecht gespeeld maar wel gewonnen”, aldus Noppert die geen last had van extra spanning. “Ik had een gezonde spanning en natuurlijk krijg je meer wedstrijdspanning maar dat is alleen maar goed”.

De doelman gaat er vanuit dat hij vrijdag tegen Ecuador ook gewoon onder de lat staat. “Ik denk als je het goed doet je gewoon blijft staan. Ik heb daar verder met de bondscoach niet over gesproken”.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.