Almere geeft eerste punt van het seizoen weg

Almere City geeft het weg tegen PEC Zwolle

Almere City FC staat na vier wedstrijden nog altijd op o punten. Thuis werd diep in blessuretijd verloren van PEC Zwolle.

PEC Zwolle nam via van den Berg na een kwartier spelen een 0-1 voorsprong. In de tweede helft drong Almere City aan, maar leek het duel op 0-1 af te gaan stevenen. Toch kwam er in de (90+6 de gelijkmaker via Jacobs.

Het eerste punt leek binnen, maar amper een minuut later ging Zwolle er met de overwinning van door. Vellios scoorde de 1-2.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/