Ron Jans FC Utrecht

Utrecht in eigen Galgenwaard onderuit

FC Utrecht heeft in de eredivisie het nog niet op de rit. De ploeg uit de Domstad verloor zaterdag met 0-2 van hekkensluiter Almere City FC.

Tien minuten voor tijd kopte Thomas Robinet buiten bereik van Barkas de 0-1 tegen de touwen binnen. In de 89e minuut dompelde van La Parra De Galgenwaard in rouw door de 0-2 binnen te schieten.

De kopzorgen houden daarmee aan voor Utrecht-trainer Jans. De Domstedelingen hebben na zeven wedstrijd pas drie punten en staan zeventiende in de Eredivisie. Almere City stijgt door de overwinning naar de vijftiende plaats.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.