Alexander Albon Williams

Alexander Albon lag op IC na complicaties

Albon kreeg ademhalingsproblemen na blindedarm operatie

Formule 1 coureur Alexander Albon heeft geen lekker weekend achter de rug. De 26-jarige Thai geboren in Engeland lag op de IC.

Albon werd dit weekend bij Willams vervangen door Nyck de Vries omdat hij in Monza een acute blindedarmontsteking kreeg. De operatie verliep goed, maar daarna kreeg Albon ademhalingsproblemen. Zijn team Williams meldt dat het om een “bekende maar zeldzame complicatie” ging. Albon maakte zaterdagnacht snel vorderingen en kon weer zelfstandig ademen. Sinds zondagochtend ligt de coureur weer op de algemene zorgafdeling.

De volgende grand prix staat gepland op zondag 2 oktober. Dan staat namelijk de formule 1 GP van Singapore op de kalender. Albon zal de komende drie weken de tijd krijgen om te herstellen van zijn operatie om daarna weer plaats te nemen in zijn Williams.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord