Alexander Albon Williams

Albon keert in Singapore terug in de Williams

Albon keert na blindedarmoperatie terug bij Williams

Nyck de Vries zal op 2 oktober niet racen bij de Grand Prix van Singapore. Alexander Albon keert dan namelijk weer terug.

De Vries verving Albon vorige week bij de Grand Prix van Italië wegens een blindedarmontsteking. Dit weekend maakte Albon via social media bekend in Singapore weer terug te keren. “Bedankt allemaal voor de steun. Ik kijk ernaar uit om weer te racen en ben me aan het voorbereiden op Singapore”

Desondanks mag De Vries blijven hopen op meer Formule 1-races. De Nederlander hoopt op een vaste plek in 2023. Er wordt gefluisterd dat hij bij Williams de plek van Nicholas Latifi kan overnemen. Ook Alpine zou een optie zijn.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord