Ajax zonder aanvoerder Tadic tegen Sporting CP

Ajax

Ajax

Tadic kampt met rugklachten en krijgt waarschijnlijk rust

De kans dat Dusan Tadic dinsdagavond gaat spelen in het Champions League duel met het Portugese Sporting CP lijkt klein.

De 33-jarige aanvaller en tevens aanvoerder van de Amsterdammers kampt namelijk met rugproblemen meldde trainer Erik ten Hag maandag tijdens een persconferentie. “Tadic is een groot vraagteken. Hij heeft al rugklachten sinds de wedstrijd tegen Heracles Almelo (30 oktober, red.) op kunstgras”, zei Ten Hag.

Toch zal ten Hag niet veel wijzigingen gaan doorvoeren in zijn basiselftal liet hij doorschemeren. “We zullen weer wat gaan wisselen, maar niet zo rigoureus als tegen Besiktas”. Tegen Besiktas wisselde ten Hag een half elftal. Ondanks dat wisten de Amsterdammers in Istanbul te winnen.

De wedstrijd tussen Ajax – Sporting CP begint dinsdagavond om 21.00 uur. Ajax kan voor een unicum zorgen door ook haar zesde wedstrijd te winnen. Nog nooit bereikte een Nederlandse club in de groepsfase van de Champions League het aantal van 18 punten. Het oude record (16 punten) is overigens ook in handen van de Amsterdammers.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: