18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Ajax wint de Klassieker van Feyenoord

Ajax

Ajax

Ajax met 3-0 te sterk voor Feyenoord

Ajax heeft zondagmiddag in de Eredivisie de Klassieker tegen Feyenoord weten te winnen. De Amsterdammers wonnen in Rotterdam met 3-0.

De landskampioen kreeg de overwinning in de Kuip eigenlijk een beetje in de schoot geworpen want zowel de eerste als de tweede treffer kwamen ongelukkig op naam van een Feyenoorder. Senesi en Haps wisten op zeer knullige wijze hun eigen doelman Bijlow te passeren. De derde treffer kwam op naam van Kudus.

Powered by WP Bannerize

Feyenoord had er vanmiddag zoveel meer uit kunnen halen, zeker toen Alvarez vlak voor rust na een overtreding met rood van het veld moest. Fer kreeg vanaf de strafschop stip de kans op de gelijkmaker, maar de middenvelder schoot de bal zo zwak in dat Stekelenburg de bal uit het doel kon ranselen. Na rust kreeg ook Feyenoorder Malacia nog een rode kaart waardoor beide ploegen met 10 man de wedstrijd uitvoetbalden.

Feyenoord kan zich met nog twee speelronden te gaan nu gaan richten op de play-off. Er moest een wonder gebeuren als Vitesse (5 punten meer) nog bijgehaald kan worden. Ajax kan het seizoen als kampioen van Nederland rustig gaan uitvoetballen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites