23 februari 2024
Ajax - FC Twente

Ajax - FC Twente

Ajax speelt met 0-0 gelijk tegen FC Twente

Ajax weet zijn draai in de eredivisie nog steeds niet weer te vinden. Ook tegen FC Twente werden weer dure punten verspeeld.

Devyne Rensch kreeg in de 35e minuut rood omdat hij de doorgebroken FC Twente-spits Ricky van Wolfswinkel aan het shirt trok. De bezoekers hadden op dat moment al twee keer de paal geraakt via Václav Cerný en Michel Vlap. Na rust waren er minder grote kansen en werd opnieuw niet gescoord.

Ajax heeft nu al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen in de Eredivisie en dat is voor het eerst sinds het seizoen 2010/2011. De achterstand op koploper Feyenoord bedraagt nu twee punten, maar de Rotterdammers spelen zondag nog uit tegen FC Groningen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl