Ajax trakteert publiek op voetbalshow tegen FC Utrecht

Ajax trakteert publiek op voetbalshow tegen FC Utrecht

10 november 2019 0 Door Sportredactie

Ajax heeft zondagmiddag het publiek in de Johan Cruijff Arena getrakteerd op een mooie voetbalshow. Ajax versloeg met oogstrelend voetbal FC Utrecht met 4-0

Ajax – FC Utrecht was na één helft al beslist. Via een goed schot van Donny van de Beek kwam Ajax al na veertien minuten op een 1-0 voorsprong. Dusan Tadic verdubbelde daarna snel de score. Toen van de Beek vlak voor rust de 3-0 binnenschoot waren de drie punten voor de ploeg van Erik ten Hag in de knip.

In de tweede helft duurde het lang voor de vierde treffer viel. Uit een hoekschop kopte de kleine Lisandro Martinez de bal binnen. Ajax speelde bij vlagen goed tot zeer goed en kreeg ook voldoende kansen op een grotere score. Een uiteindelijke toegift in de slotminuten bleef ook uit waardoor Ajax opnieuw een ruime overwinning boekte in de eredivisie.

Ajax gaat met 35 punten uit 13 wedstrijden aan de leiding. Ook het doelsaldo is indrukwekkend. Ajax scoorde 43 keer en kreeg er slechts negen tegen. FC Utrecht blijft vierde met 23 punten.