Ajax

Ajax

Ajax wint met 4-0 van Fortuna Sittard

Ajax heeft zondagmiddag in de eredivisie in de Johan Cruijff Arena simpel weten te winnen van Fortuna Sittard.

De Amsterdammers namen direct vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief en dat resulteerde binnen het half uur een 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Berghuis.

Na de rust maakte Bergwijn snel de 3-0, maar de vierde Amsterdamse treffer liet op zich wachten. Taylor maakte vier minuten voor tijd de vierde treffer.

Ajax staat door de overwinning weer tweede met 59 punten. Ook PSV heeft 59 punten maar een minder doelsaldo.AZ vierde met 54 punten lijkt af te zijn gehaakt in de strijd om de tweede plaats.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.