2 maart 2024
Ajax Pec Zwolle Via Een Gratis Livestream Kijken

Ajax - PEC Zwolle via een gratis livestream kijken

Eredivisie voetbalstream Ajax – PEC Zwolle

Ajax – PEC Zwolle kan je hier zondagmiddag om 16.45 uur kijken via een gratis livestream. Hier kijk je nu online eredivisie voetbal.

Check hier: Tips om nu Heracles – Feyenoord te kijken

Ajax moet het tegen PEC doen zonder trainer John van ’t Schip die in Australië verblijft voor het huwelijk van zijn zoon. Onder leiding van ’t Schip won Ajax zes keer en morste het alleen bij Almere City (1-1) twee punten. Ajax wil vandaag PEC Zwolle over de knie leggen in de Johan Cruijff Arena.

Ajax – PEC Zwolle nu live kijken

Als je een abonnement hebt op sportzender ESPN dan kan je zondagmiddag om 16.45 uur gewoon op de televisie live naar Ajax – PEC Zwolle kijken. De wedstrijde is namelijk in zijn geheel live te zien op ESPN 2. Heb je geen abonnement dan is het handig om even contact op te nemen met je provider om een abonnement af te sluiten.

Sport in Nederland streamt de wedstrijd zondagmiddag zelf niet. Wij hebben daar geen mogelijkheden en rechten voor. Via onze website vind je wel directe linkjes naar websites die mogelijk dit eredivisie duel uitzenden. Wij kunnen geen garantie geven dat deze streams ook daadwerkelijk zullen werken.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl