Ajax overwintert in Champions League

Ajax

Ajax

Ajax wint ook tweede wedstrijd tegen Dortmund

No Banner to display

Ajax zien we na de winterstop terug in de UEFA Champions League. De Amsterdammers wonnen woensdagavond met 3-1  bij Borussia Dortmund en zijn daardoor zeker van een plek bij de laatste 16 in het miljoenenbal.

Dortmunder Mats Hummels kreeg na een halfuur rood na een tackle op Antony, waar geel niet had misstaan. Met tien tegen elf kwam Dortmund vervolgens op voorsprong door een benutte strafschop van Marco Reus in de 37e minuut.

In de tweede helft joeg Ajax op een resultaat, maar het duurde lang tot het overwicht werd uitgedrukt in kansen. In de 72e minuut maakte Tadic de 1-1, waarna Sébastien Haller Ajax zeven minuten voor tijd op voorsprong kopte. In de extra tijd gaf invaller Davy Klaassen de overwinning extra glans door de 1-3 binnen te tikken.

Het is voor het eerst sinds het seizoen 2018/2019 en de zevende keer in totaal dat Ajax overwintert in de Champions League. Bovendien is Ajax de eerste Nederlandse club ooit die zijn eerste vier wedstrijden wint in het miljoenenbal.

Meer nieuws

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: