Ajax onderuit tegen Liverpool

Ajax onderuit tegen Liverpool op Anfield Road

Ajax heeft de tweede wedstrijd in de Champions League verloren. Op Anfield Road gingen de Amsterdammers onderuit tegen Liverpool. Liverpool won het duel verdiend met 2-1, al wist Ajax lang stand te houden.

Liverpool drukte Ajax al vroeg naar achteren en kreeg dan ook de eerste kans van de wedstrijd. Ajax had moeite om aan het voetballen te komen en kwam al snel in de verdrukking terecht. De goal van Liverpool was een logisch gevolg. Timber verloor een kopduel, waarna Daley Blind, die al rekening leek te houden met een tegenaanval, de snelle Salah niet meer in kon halen: hij maakte de 1-0 op Anfield. Nog voor rust herstelde Kudus de balans. Liverpool voerde de druk in de tweede helft op en kreeg vlak voor tijd loon naar werken via Matip.

Na twee speelronden bezit Ajax drie punten, net zo veel als Liverpool. De Engelse topclub ging afgelopen week met 4-1 onderuit tegen Napoli. De eerste twee in de groep gaan door naar de knock-outfase, de nummer drie speelt in het voorjaar een tussenronde in de Europa League.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een reactie