28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Ajax officieus kampioen na overwinning op AZ

Ajax

Ajax

Klaassen twee keer trefzeker tegen AZAjax is officieus kampioen van de eredivisie. De Amsterdammers wonnen zondagmiddag met 2-0 van AZ door twee doelpunten van Davy Klaassen.

Ajax en AZ maakten er zondagmiddag een aantrekkelijke wedstrijd van. Vooral in de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Bizot moest gestrekt om te voorkomen dat Haller snel de 1-0 kon scoren en  Stekelenburg redde zeer bekwaam op een inzet van Gudmundsson.

Na rust was het gif bij beide ploegen even uit het spel verdwenen. Uit het niets viel dan ook de 1-0. Tadic bediende wie anders dan Klaassen en de middenvelder rondde zijn kans goed af. Niet veel later kreeg Klaassen de kans op de 2-0 maar miste. Vlak voor tijd scoorde de blonde middenvelder wel toen hij voorzet langs de kansloze doelman Bizot kopte.

Ajax kan volgende week officieel kampioen worden als het minimaal gelijk speelt tegen FC Emmen. PSV en AZ zullen gaan uitmaken wie er als tweede zal gaan eindigen in de eredivisie. PSV heeft nu drie punten voorsprong en een beter doelsaldo dan de Alkmaarders.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites