Ajax in pot 2 bij Champions League loting

Ajax in pot 2 bij Champions League loting

PAOK helpt Ajax naar Pot 2

Dankzij een overwinning van PAOK op Benfica zit Ajax in pot 2 bij de loting van de Champions League. PAOK Saloniki won dinsdagavond met 2-1 van Benfica.

Ajax was al verzekerd bij de loting van groep 3. Alleen bij winst van PAOK op Benfica zouden de Amsterdammers opschuiven naar pot 2. Notabena oud Ajacied Jan Vertonghen hielp PAOK op weg naar de winst. De Belg die deze zomer Tottenham Hotspur voor Benfica verruilde schoof de bal een kwartier na rust in eigen doel. Toen Andrija Zivkovic een kwartier voor tijd de 2-0 maakte was het duel gespeeld. Rafa Silva maakte in de 90ste minuut nog wel de 2-1 maar verder kwam Benfica niet meer.

Ajax ontloopt nu bij zekerheid FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Borussia Dortmund, Chelsea en Shakhtar Donetsk bij de loting. De ploeg van trainer Erik ten Hag zal in een groep terecht komen met Bayern München, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain, Sevilla, Liverpool, FC Porto of Zenit Sint-Petersburg die in Pot 1 zitten. De loting is eind september.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie