Ajax hard en verdiend onderuit bij Twente

FC Twente - Ajax

Ajax kansloos in Enschede

Er is werk aan de winkel voor Ajax. De Amsterdammers verloren zondagmiddag pijnlijk en verdiend met 3-1 van FC Twente.

FC Twente was over de gehele wedstrijd de veel betere ploeg en kreeg ontzettend veel kansen. Ajax mocht uiteindelijk van geluk spreken dat het maar slechts 3-1 werd. Het had met gemak ook 6-1 kunnen worden.

Via Rots en Steijn stond Twente binnen tien minuten al op een 2-0 voorsprong Brobbey deed nog wel wat terug voor rust, maar ook na de thee kwam Ajax er niet aan te pas.

Ajax huurling Ünüvar maakte tegen zijn oude club tien minuten voor tijd de beslissende 3-1.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/