Alfred Schreuder

Ajax maakt ook geen indruk tegen NEC

Ajax heeft in een hele matige wedstrijd zondagmiddag in de eredivisie ook op bezoek bij NEC punten laten liggen.

De Amsterdammers maakten opnieuw geen beste indruk en het 1-1 gelijkspel tegen de Nijmegenaren was dan ook niet onverdiend te noemen. Klaassen opende op aangeven van Tadic in de eerste helft de score, maar NEC kwam na rust via Diamata verdiend op gelijke hoogte.

Op de ranglijst is de schade voor Schreuder en Ajax nog te overzien, omdat concurrenten Feyenoord, PSV en AZ dit weekend ook punten verspeelden. De Amsterdammers staan op de tweede plek en hebben drie punten achterstand op koploper Feyenoord.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Ajax
Ajax