video knoalster atleet roelf b flink in de problemen nog meer drugs gevonden

Advocaat: “Roelf B. krijgt volledige steun van Familie”

Drugsatleet Roelf B. heeft het zwaar in de Hongaarse gevangenis. Dat vertelde zijn Hongaarse advocaat Gergő Simo, die inhoudelijk niet op zaak kan ingaan vanwege het lopende onderzoek.

“Aangezien Roelf in het verleden noch veroordeeld, noch aangeklaagd, noch beschuldigd is van enige misdaad, zijn deze huidige omstandigheden duidelijk iets waaraan hij nauwelijks kan wennen”, aldus Simon die erbij vermeldt dat zijn cel voldoet aan de EU-normen. “Toch zie ik dat hij zijn best doet om vol te houden, sterk en positief te blijven.” Ook krijgt de Nederlander de volledige steun van zijn familie.

B. werd afgelopen week met zijn 22-jarige schoolvriend Gert-Jan N. in Hongarije. Het tweetal liep tegen de lamp door de hoeveelheid mensen die constant hun tentje bezochten. De politie besloot een kijkje te nemen en ontdekte tot hun grote verbazing 15.000 dosissen drugs: een kilo xtc-pillen, 451 flesjes met verdovende middelen en een hoeveelheid marihuana. Ook in de auto van de Nederlanders werd een grote hoeveelheid drugs gevonden.

Plaats een reactie