Advocaat met ADO hard onderuit in Almere

Advocaat denkt dat versterkingen bij ADO welkom zijn

Dick Advocaat is bij zijn debuut als trainer van ADO Den Haag begonnen met een forse nederlaag tegen Almere City.

In Almere won de thuisploeg de wedstrijd met 4-1. Advocaat liet na afloop direct weten dan de selectie nog wel een flinke kwaliteitsimpuls kan gebruiken tijdens de winterstop.

“Ja, er moet wel iets bij. Drie bepalende spelers (Thomas Verheydt, Boy Kemper en Denzell Hall, red.) ontbraken met blessures, maar we missen kwaliteit en loopvermogen. Dat is duidelijk.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl