Adverteren Sport in Nederland

Adverteren bij Sport in Nederland vanaf € 35,00 per maand

Adverteren Sportnieuws

SPORT IN NEDERLAND – Wilt u als bedrijf adverteren bij Sport in Nederland? Dat is mogelijk vanaf €35,00 per maand.

Sport in Nederland is in mei 2015 begonnen. In de loop der tijd zitten we jaarlijks tussen de 1 miljoen en 2 miljoen bezoekers. Voor u als ondernemer kan het zeer interessant zijn om uw naamsbekendheid in Nederland te vergroten.

Alle voordelen op een rijtje:

* Onze bezoekers vinden de weg naar uw site
* U vergroot uw naamsbekendheid
* U betaalt een vaste prijs voor een afgesproken periode

Pakket samenstellen

Wij stellen graag een pakket met u samen. Sport in Nederland vind het belangrijk dat wij aan u wensen kunnen voldoen. Adverteren bij Sport in Nederland is in vergelijking met andere websites niet duur. Vanaf € 35,00 kunt u al boven, onder of tussen onze nieuwsberichten adverteren. Ook is het mogelijk dat wij een redactioneel artikel schrijven over uw bedrijf of organisatie voor extra promotie.

Reclame hoofdpagina

Momenteel hebben wij geen hoofdadverteerder op onze website. Wilt u met uw bedrijf of organisatie adverteren op onze hoofdpagina? Voor het bedrag van € 75,00 per maand zal elke bezoeker van Sport in Nederland uw logo of reclamebanner direct zien. Ook is het mogelijk om samen met u een combinatie pakket samen te stellen.

Contact

Wilt u adverteren bij Sport in Nederland of wilt u meer informatie van ons hebben? Stuur dan direct een e-mail naar info@sportinnederland.com en dan nemen wij contact met u op.