Advocaat met ADO hard onderuit in Almere

ADO met 2-1 langs MVV

ADO Den Haag heeft in de KKD de stijgende lijn te pakken. Vrijdagavond werd MVV in Den Haag aan de kant gezet met 2-1.

Met drie overwinningen kent ADO een uitstekend begin van 2023, terwijl bij MVV na een goede eerste seizoenshelft steeds minder presteert. Thomas Verheydt zette ADO in het Bingoal Stadion al na tien minuten op voorsprong, waarna de Belg Koen Korstons vlak voor rust een penalty benutte voor MVV.

Het leek 1-1 te blijven, maar in de 89e minuut maakte Tyrese Asante de 2-1 voor de ploeg van Advocaat, die stijgt van de vijftiende naar de dertiende plaats. MVV staat derde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.