ADO Den Haag – Roda JC voetbal livestream

Volg hier via een livestream ADO Den Haag – Roda JC

Vanavond hoef je de wedstrijd ADO Den Haag – Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie niet te missen. Vind nu hier een voetbal livestream.

Vanavond worden er in de Keuken Kampioen Divisie zeven wedstrijden gespeeld. alle duels zijn vanaf 20.00 uur live te volgen via sportzender ESPN. Zij zenden een schakelprogramma uit waarin er flitsen te zien zijn van alle duels,. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

Keuken Kampioen Divisie livestream

Ook is er weer een mogelijkheid om online via een gratis voetbal livestream naar de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie te gaan kijken. Maar omdat ESPN 1 bij de meeste providers in het basispakket zit kan je ook prima zonder een livestream de wedstrijden live kijken op de televisie. Voor de wedstrijden die uitgezonden worden op ESPN 2, 3 en 4 dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement.

Via Sport in Nederland kan je ook wel handige tips vinden om online gratis de wedstrijden te volgen. Check de 100% gratis voetbal livestream tip pagina voor meer informatie. Ook via deze radio livestream tip pagina kan je simpel het voetbal in de Keuken Kampioen Divisie volgen. Sport in Nederland zend overigens zelf het voetbal niet live uit omdat wij hier geen rechten voor hebben.

Programma speelronde 2

Vrijdag 20.00 uur:

NAC Breda – Jong AZ

Willem II – FC Dordrecht

FC Emmen – VVV-Venlo

Helmond Sport – FC Den Bosch

ADO Den Haag – Roda JC

Telstar – SC Cambuur

TOP Oss – Jong PSV

Maandag, 20.00 uur:

Jong Ajax – De Graafschap

Jong FC Utrecht – FC Groningen

/