Kijk Hier Het Abn Amro Open Tennis Via Een Live Stream

Via een live stream ABN Amro Open tennis kijken

Deze week is er in Ahoy, Rotterdam weer tennis. Kijk hier het ABN AMRO Open tennis via een live stream. Een tennis stream kan je nu hier vinden.

Een groot deel van de wereldtop is dit jaar in Rotterdam aanwezig. Maar liefst vijf spelers uit de top 10 van de wereldranglijst geeft acte de présence: de Griek Stefanos Tsitispas (24), de Rus Andrei Roeblev (25), de Canadees en titelverdediger Felix Auger-Aliassime (22), de Deen Holger Rune (19) en de Pool Hubert Hurkacz (25). Daar komt de deelname van grandslamwinnaars Daniil Medvedev (26) en Stan Wawrinka (37) nog bovenop. Maar met Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor doen er ook twee Nederlandse toppers mee.

Waar kan ik live naar het tennis kijken?

Dit tennistoernooi in Rotterdam is live te zien via Ziggo Sport tennis. Ook online kan je naar het tennis kijken. KLIK HIER en open nu de tennis livestream.

Sport in Nederland zend dit toernooi zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar directe linkjes naar websites die sport wel online uitzenden. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.