23 februari 2024
Abdi Nageeye

Abdi Nageeye

Kiplangat wint goud

Abdi Nageeye is bij het WK atletiek in Boedapest (Hongarije) uit de marathon gestapt met zware bovenbenen. “Ik voelde direct dat het niet goed was”.

Nageeye heeft wel een verklaring voor het fysieke probleem. “Ik heb mij gisteren laten masseren. Normaal doe je dat niet voor een marathon, maar ik had al wat stijve benen na het reizen. Ik voelde direct in het begin al dat het vandaag hem niet zou gaan worden”, aldus Nageeye in een reactie bij de NOS.

Victor Kiplangat uit Oeganda won in 2.08.52 het goud.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl