Virgil van Dijk

Van Dijk ontsnapt aan voedselvergiftiging

Aanvoerder Virgil van Dijk kan vrijdagavond gewoon spelen tegen Frankrijk. De verdediger is wel fit voor het EK kwalificatieduel.

Vijf spelers hebben met een voedselvergiftiging opgelopen, maar Van Dijk heeft nergens last van. “Ik heb net als de rest ook kip kerrie gegeten en ik heb nergens last van”, zei aanvoerder Virgil van Dijk.

“Ik voel me goed en hopelijk blijft dat zo. Het is vooral flink balen voor morgen. Sommige spelers zijn nieuw bij de groep. Het was voor een aantal jongens een mooie mogelijkheid om hun debuut te maken. Toewerkend naar Frankrijk hebben we goed getraind en iedereen had veel zin in deze wedstrijd. Maar ineens moeten er dan vijf jongens naar huis. Hopelijk worden het er niet meer.”

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.